Pàgines

dimecres, 16 de març del 2011

CURS D'ACTUALITZACIÓ EN LACTÀNCIA MATERNA 2011

Ja tenim a les nostres mans el programa  del  Curs d'Actualització en Lactància Materna 2011. Si el fullegeu veureu que és una oportunitat única per a poder escoltar i debatre amb professionals de primera línia en alletament natural. 
El curs s'impartirà a la Sala d'Actes de l'HUAV de Lleida i està adreçat tant a professionals que tracten amb mares i nadons com a mares i pares. 
Les conferències se celebraran cada 15 dies, en dissabte, començant el proper 2 d'abril. 
A continuació us adjuntem un breu resum biogràfic dels ponents: 

Juan Miguel Rodríguez Gómez és microbiòleg i treballa al Departamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense de Madrid. Probablement el professional que més sap de la fisiopatologia de les mastitis durant l'alletament en dones. 
Luís Ruiz Guzmán és pediatre, expert en lactància materna i impulsor de la iniciativa IHAN
José Maria Paricio Talayero és el cap de Servei de Pediatria de l'Hospital Marina Alta, Dénia, Alicante; reconegut per la seva tasca com a coordinador de la plana e-lactancia.org , que dóna suport a resoldre multitud de dubtes sobre fàrmacs i alletament. 
Mariana Vas Antúnez és Llicenciada en Psicopedagogia i Màster en Logopèdia i en Educació Infantil. 
Adolfo Gómez Papí és pediatre neonatòleg al Servei de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII i és coordinador de la Comissió de Lactància Materna d'aquest Hospital; membre del Comité de Lactancia Materna de la Asociación Española de Pediatria
Alba Padró i Arocas és assessora del grup ALBA Lactància Materna, formada per la Federació Catalana de grups de Suport a l’alletament i IBCLC. És l'autora del bloc "Som la llet". 

Les inscripcions es poden fer consultant la plana d'Alleta. Recordeu que si no sou socis/es us en podeu fer, aprofitant aquest esdeveniment, i podreu gaudir d'un millor preu a l'hora d'inscriure-us al curs. 
Com podeu veure, doncs, un gran curs d'actualització que es fa a casa nostra, impulsat i organitzat per l'Associació Alleta i totes les seves col·laboradores. 
Us recomanen molt l'assistència al Curs! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada