Pàgines

dijous, 25 de setembre del 2014

Col·laboració per a la Salut dels Nens i Nenes


El passat mes de juliol, l’entitat SomosClicks i l’Associació Agrat van fer entrega de 600 euros a un projecte de l’Àrea de Pediatria del Centre d’Assistència Primària de Tàrrega. Les dues entitats han estat les organitzadores de la Fira del Playmobil de Tàrrega, que aquest any en la seva tercera edició, va tenir lloc els dies 26 i 27 d’abril i on hi van assistir unes 10.000 persones. 




Un dels objectius d’aquestes entitats és que cada activitat tingui un retorn amb valor social al territori. La finalitat d’aquest projecte del CAP de Tàrrega és ensenyar hàbits saludables, donar a conéixer l’entorn sociosanitari d’un centre de salut i familiaritzar els nens i nenes amb aquest món tenint en compte la seva edat. L’any passat aquesta aportació va servir per oferir una sessió de titelles didàctiques sobre hàbits saludables que va tenir lloc al teatre Ateneu i on hi van assistir més de 300 nens de 3r de primària de totes les escoles de les poblacions de l’Àrea Bàsica de Salut de Tàrrega. 




Des de l’Àrea de Pediatria del CAP de Tàrrega volem agrair aquesta col·laboració i volem destacar la bona entesa per part de les tres bandes.

Carme Farran Balcells